Ing. Karolína Fourová

odbornice na výživu a kvalitu potravin a food blogerka
Karolína je inženýrkou v oboru výživy a kvality potravin. Již během studia pracovala jako odborník na výživu v renomované české organizaci a nyní vyvrací výživové mýty, edukuje veřejnost o správném stravování, nakupování a výběru potravin prostřednictvím Instagramu. Lásku k jídlu a focení a zdravý postoj ke stravování propojila díky blogu Nejez blbě. Jelikož tráví více času v kuchyni než v chemické laboratoři, patří mezi nejsledovanější české food blogery. V současné době působí jako gastronomická novinářka.

Zajímavosti o lektorovi

Je autorkou knihy Nejez blbě: Jediná kniha o jídle, kterou potřebujete.
Patří mezi nejsledovanější české food blogery.
V soutěži Food blog roku obsadila 1. místo v kategorii Přínos.
Díky působení na sociálních sítích se stala gastronomickou novinářkou, pravidelně publikuje například do časopisu F.O.O.D. nebo magazínu Heroine.
V dospívání si sama prošla mentální anorexií. Jejím cílem proto je, aby 'blbě' jedlo čím dál méně lidí.