Tuky

Tuky do našeho jídelníčku patří. K čemu je potřebujeme, jaké jsou jeho nejlepší zdroje a co praktického by se vám k nim mohlo hodit do kuchyně, vysvětlí srozumitelně nutriční terapeutka Andrea Mokrejšová.
Tuky do našeho jídelníčku patří. K čemu je potřebujeme, jaké jsou jeho nejlepší zdroje a co praktického by se vám k nim mohlo hodit do kuchyně, vysvětlí srozumitelně nutriční terapeutka Andrea Mokrejšová.
1.
Co jsou to tuky
2.
Dělení tuků
3.
Cholesterol
4.
Funkce tuků
5.
Výskyt tuků
6.
Shrnutí o tucích

Co se naučíte?

  • Co jsou tuky a k čemu je využíváme
  • Kolik a z jakých zdrojů tuky přijímat
  • Kde se tuky vyskytují a v jaké formě
  • Praktické informace o tucích a jejich použití v kuchyni

Mgr. Andrea Mokrejšová

nutriční terapeutka a trenérka FITFAB Strong
Andrea Mokrejšová je jednou z lektorek online fitness programu FITFAB Strong. Na 1. lékařské fakultě Univerzity Karlovy vystudovala obor nutriční terapeut a nutriční specialista. Pracuje na oddělení nefrologie v Berouně. Věnuje se jak léčebné stravě, zejména pacientům v predialýze, dialyzovaným pacientům a diabetikům, tak stravě preventivní. Provozuje také nutriční poradenství pro klienty, kteří se snaží upravit svůj jídelníček nebo mají zájem o sestavení jídelníčku na míru s různými cíli.

Každý měsíc tipy na články, rozhovory a další vzdělávání

Kliknutím souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Podívejte se na naše newslettery.
Na této stránce používáme cookies. Nezbytné můžeme využívat vždy, s těmi ostatními (marketingové a analytické) ale musíte souhlasit. Více se dozvíte zde.