Zákulisí akademie

Jak vznikla FitNut akademie

1. listopad 2020

Rozhodli jste se začít lépe jíst, efektivněji cvičit a očekáváte výsledky? Pak si určitě budete muset najít hodnotné informace, způsoby a metody, které vás k cíli dovedou.

Na internetu z toho ale opravdu příliš moudří nebudete. Zkuste si schválně vygooglit heslo jak zhubnout a pokuste se za 10 minut zorientovat ve všech těch dietách, definitivních tipech, magických návodech a akčních jídelníčcích.

Jasný návod tam nenajdete. A často se spíš napálíte.

A právě proto vznikla naše akademie. Vytvořili jsme díky ní místo, kde najdete vše potřebné od odborníků, kterým můžete věřit.

V podobě několika desítek zábavných a praktických lekcí, které se vám nebude chtít vypnout.

Jak nás tohle napadlo?

Možná víte, že zakladatelkou akademie je Andy Pavelcová - autorka fitness projektu FITFAB Strong shlukující příznivce zdravého pohybu a rozumného přístupu ke stravě, který se zakládá na ověřených informacích a studiích.

FITFAB Strong se už několik let snaží vyvracet mýty, které kolují internetem, sociálními sítěmi a snaží se pomáhat všem fanouškům, kteří ještě tápou ve výživě, fitness, hubnutí či nabírání nebo se chtějí jinak dozvědět, jak vlastně stravování a cvičení funguje. Mnoho z nich se už v předešlých letech spálilo na levných jídelníčcích na internetu či na radách fitnessek, které se prohlásily za odbornice ve stravě, případně na click-baitových článcích o nejrůznějších dietách.

Chybu jsme určitě někdy všichni udělali. A přišel čas ji napravit.

Co díky akademii získáte

Naše akademie vás naučí nejen základy o makroživinách, kaloriích, výživových směrech, skladbě jídelníčku, anatomii nebo sestavení tréninku. Ale především nad tím vším umět kriticky přemýšlet a přizpůsobit svému režimu.

Nebudeme vás učit žádné složité vzorce, latinské výrazy nebo vysvětlovat, jak přesně se štěpí bílkoviny. Po vystudování Nutri akademie budete vědět, jak má vypadat zdravý nákup, z čeho se má skládat každé vaše jídlo a na co myslet, když se rozhodnete změnit svůj jídelníček. Po vystudování Fitness akademie zase budete znát základy zdravého pohybu, stavbu lidského těla, nejčastější chyby při cvičení a sestavíte si vlastní efektivní trénink s ohledem na svůj cíl.

Všechny lekce jsou ohromně praktické, plné tipů pro začátečníky, ale i pokročilé a dávají dohromady jeden logický celek, který je základem pro každého, který se rozhodne zdravěji a lépe žít.

Pro koho je akademie vhodná?

Studium je přesně pro vás, pokud:

  • chcete rozumět výživě a fitness,
  • jste se rozhodli zdravěji žít, lépe stravovat a sportovat,
  • už se nechcete nechat znovu napálit jídelníčky online,
  • nevíte, čemu ve stravě a cvičení vlastně věřit,
  • máte v plánu zhubnout zdravě a napořád,
  • chcete změnit životní styl, ale chybí vám správná motivace,
  • máte před sebou nějakou výzvu nebo závod,
  • se chystáte studovat výživu nebo sportovní obory,
  • už trochu problematice rozumíte, ale chcete si v tom udělat ucelený přehled od opravdových odborníků.

Tak už neváhejte a podívejte se na náš studijní program nebo se rovnou přihlaste.

Příjemné studium vám přeje Andy Pavelcová.