Zákulisí akademie

7 důvodů, proč je voucher na FitNut akademii ten nejlepší dárek

4. prosinec 2020

Možná jste si všimli, že je v rámci FitNut akademie možné zakoupit i dárkový voucher. Možná jste ho zahlédli na e-shopu FITFAB Strong. Anebo jste o této možnosti do teď vůbec nevěděli. 

Ať už je to jakkoliv, tady je sedm důvodů, proč považujeme voucher na FitNut akademii za ten nejlepší dárek. Pod stromeček nebo i jen tak.

1. Je praktický

Darováním voucheru na FitNut akademii dáváte dotyčnému nejen možnost dozvědět se obrovské množství informací o výživě a fitness, ale předáváte mu tak hlavně praktické znalosti. To, co se dozví, bude moct využít v každodenním životě, ať už bude vařit večeři, půjde nakupovat či si zacvičit. 

Díky Nutri akademii:

  • bude znát význam jednotlivých živin a jejich vhodné zastoupení v jídelníčku, 
  • nepřekvapí ho všemožné mýty o výživě, kterých je internet plný, 
  • bude si umět spočítat přijímané kalorie,
  • zorientuje se v pojmech jako je IIFYM, paleo či přerušované hladovění, včetně pozitiv a negativ, které zmíněné směry přináší,
  • zjistí pravdu o detoxu a suplementaci,
  • dozví se o různých formách poruch příjmu potravy a
  • bude mu jasný rozdíl mezi výživovým poradcem a nutričním terapeutem.

Skrze Fitness akademii:

  • se naučí základní anatomii lidského těla a správné provedení nejčastějších cviků,
  • zorientuje se v problematice energetického výdeje a udělá si představu o energetické náročnosti vlastního cvičení,
  • pochopí, jak funguje hluboký stabilizační systém či pánevní dno
  • zjistí, jak vypadá správný trénink s vlastní váhou,
  • pochopí, jak je důležitý různorodý pohyb během celého dne a při práci,
  • naučí se o bolesti ve sportu i základy první pomoci a
  • přijde na to, jak začít s běháním.

2. Vzdělává, ale nepoučuje

Nemusíte se bát, že darujete voucher na nudné přednášky jako ve školních lavicích, kdy jste po deseti minutách usínali. 

Všechny lekce jsou koncipovány tak, aby člověka vtáhly a ten si tak zapamatoval o tématu co nejvíce. A aby mu to šlo ještě snáz, připravili jsme k Fitness i Nutri akademii pracovní sešity. Ty mají za úkol pomoci si informace snáze utřídit a zapamatovat si to, co je nejdůležitější pro dotyčného osobně. Každý si tak z akademie odnese právě to, co potřebuje. Ať už to bude vaše dcera, maminka či kamarád. A ano, je vhodný i pro muže.

3. Rozvíjí kritické myšlení

Cílem obou akademií není biflování se znalostí. Chceme předat základy, které pomohou zorientovat se v té džungli informací, kterými jsme obklopeni, a díky kterým bude kdokoliv schopen se sám kriticky rozhodnout, zda dané sdělení dává smysl. 

Každý nemůžeme být odborník na všechno a občas přebíráme názory, které nám média prezentují. Měli bychom tak ale dělat vědomě, se schopností ověřit si základní fakta a nikoliv pod tlakem emocionálně zabarvených marketingových sdělení. 

A přesně to FitNut akademie učí. 

4. Je online

Od pořízení voucheru až k absolvování závěrečného testu, vše probíhá online. A nejen, že voucher nezabere žádné místo (obzvlášť ten elektronický), ale dá se pořídit během pár okamžiků. Pokud máte doma tiskárnu, dárek můžete mít ready do pěti minut. 

Samotné sledování jednotlivých lekcí akademie je také možné odkudkoliv. Z domova, během cesty do práce, na chatě či v parku. Prostě ideální náplň dlouhého zimního večera.

A to jsme vám ještě neřekli, že právě pracujeme na otitulkování všech videí!

5. Je flexibilní

Není nutné čekat na začátek semestru či až zase vypíšeme nový termín. Díky kódu, který po zakoupení voucheru dostanete, je možné se studiem začít kdykoliv během roku, klidně i o půlnoci. 

Obdarovaný se tak může sám rozhodnout, jestli se chce do akademie pustit hned, nebo až za měsíc. Voucher platnost šest měsíců a celé studium je možné si roztáhnout také až na šest měsíců, času je tedy dost.

6. Je spolehlivý

Na informace, které ve FitNut akademii uvádíme, se můžete spolehnout. Každá lekce je vedena odborníkem na dané téma, který se mu dlouhodobě věnuje. Mezi našimi lektory jsou nutriční terapeuti, fyzioterapeuti, studenti medicíny a autoři mnoha odborných publikací

Za všechny můžeme jmenovat třeba nutriční terapeutku Bc. Andreu Mokrejšovou, odborníka na výživu a spoluzakladatele Institutu moderní výživy Ing. Bc. Lukáše Roubíka, fyzioterapeutku a spolumajitelku centra Kinisi Mgr. Lenku Vojtovič, trenéra a přednášejícího Fitclanu Judr. Viliama Hečka, PhD., odbornici na výživu a kvalitu potravin Ing. Karolínu Fourovou, nutričního terapeuta a předsedu České asociace nutričních terapeutů Mgr. Martina Krobota, trenéra a zakladatele Fitness Institutu Mgr. Jana Cahu či nutriční terapeutku Mgr. Ing. Terezu Vágnerovou. 

Seznam všech našich lektorů najdete zde.

7. Vyplatí se

FitNut akademie obsahuje celkem 56 lekcí (28 z oblasti výživy a 28 z oblasti fitness), což je přes 2 000 minut obsahu

Každá z nich přináší vhled do jednoho tématu a dohromady tak tvoří unikátní studnici vědomostí. Získat tyto znalosti absolvováním jednotlivých kurzů a školení by, dle našich odhadů, vyšlo 5krát až 10krát dráž.

Když si navíc uvědomíme, kolik času a peněz do jídla a cvičení za život investujeme a kolikrát se díky marketingovým kampaním spálíme, je ve výsledku cena za akademii poměrně nízká

Seznam všech lekcí akademie najdete v našem studijním plánu.

.

Tak co, už nám věříte, že je studium FitNut akademie opravdu ten nejlepší dárek? Pokud ano, určitě se vám bude hodit pár praktických informací:

Kolik je druhů voucherů? 

Existují tři druhy voucheru

  • Fitness akademie
  • Nutri akademie
  • FitNut akademie (obě dvě předchozí dohromady)

Zároveň si můžete vybrat, zda chcete voucher elektronický, tzn. samotný poukaz si vytisknete sami, nebo papírový, který vám zašleme poštou včetně dárkové obálky.

Jak dlouho vouchery platí?

Platnost voucheru je 6 měsíců od jejich nákupu.

Kolik stojí?

Cena elektronických voucherů je stejná, jako kdybyste si pořizovali akademii pro sebe, tedy 4 700 Kč za celou FitNut akademii. Pokud se rozhodnete pouze pro jednu část (Nutri či Fitness), bude vás stát 2 700 Kč. Cena tištěného voucheru je pak vždy o 100 Kč vyšší.

Platba za voucher i studium je možná online platební kartou nebo online převodem skrze platební bránu GoPay.

Kde si můžu voucher koupit?

Voucher si můžete koupit v přihlášce zaškrtnutím políčka Koupit dárkový poukaz. Ten elektronický vám přijde e-mailem ve formě PDFka a slevového kupónu.

Jestliže máte zájem o papírový poukaz od nás, nezapomeňte zaškrtnout i políčko Chci papírový voucher poštou. Do poznámky nám napište, zda máme napsat i věnování a jaké. Poukaz s dárkovou obálkou vám pak pošleme poštou na adresu, kterou vyplníte v objednávce. Pokud chcete voucher jako dárek pod stromeček, objednávejte nejdéle do 20. 12., aby vám stihl dorazit.

A jak ho pak uplatnit?

Pro uplatnění voucheru obdarovaný student jednoduše vyplní přihlášku a ve druhém kroku objednávky do pole Přidat slevový kupón zadá kód kupónu, který je uvedený na voucheru. Pak už stačí jen postupovat dle pokynů, které mu přijdou po registraci e-mailem. 

Máte nějaké další dotazy ohledně FitNut akademie? Možná jsme už některé z nich zodpověděli v otázkách a odpovědích. A pokud ne, určitě nám napište na info@fitnut.cz.